Για την αδυναμία να επικρατήσει η σοβαρότητα, η αξιοπρέπεια και η γλώσσα της αλήθειας κάνει λόγο σε ευχαριστήρια επιστολή του προς τους Ηρακλειώτες υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ και πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Νικήτας Δολαψάκης. 

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Δολαψάκης αναφέρει: 

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς, τους συμπολίτες μου, άνδρες, γυναίκες αλλά κυρίως τους νέους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μοιράστηκα μαζί σας, τις ανησυχίες σας αλλά ταυτόχρονα και τα οράματά σας και τις προσδοκίες σας για το αύριο του Νομού Ηρακλείου, για το αύριο της πατρίδας μας.

Δώσαμε μια μάχη με αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Μιλήσαμε μαζί τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υποκριθήκαμε, δεν τάξαμε, αντίθετα με σοβαρότητα, ρεαλισμό και σοβαρότητα, αναδείξαμε τα προβλήματα της περιοχής μας και υποδείξαμε τις λύσεις προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς, όμως η σοβαρότητα, η αξιοπρέπεια και η γλώσσα της αλήθειας δεν κατάφερε να επικρατήσει.

Παρ’ όλα αυτά, το όραμά μας, για το Νομό Ηρακλείου, με τουριστική, αγροτική και περιβαλλοντική ανάπτυξη δεν σταματάει εδώ και θα συνεχίσουμε μαζί τον κοινό μας αγώνα, για να αλλάξει ο τόπος μας και να έχει την προοπτική που του αρμόζει, για ένα νέο αύριο για τον τόπο και για ένα νέο περιβάλλον όπου όλοι οι κάτοικοι του Νομού Ηρακλείου, θα συμμετέχουν στη διαμόρφωση των αποφάσεων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και σιγουριά για το μέλλον. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Κρήτη στο σύνολό της αλλά και η πατρίδα μας γενικά. Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε. Τον αγώνα της ειλικρίνειας και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, την στήριξή σας και την δύναμη που μου δώσατε να συνεχίσω την προσπάθεια αυτή για το καλό όλων, για το καλό της Κρήτης

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Νικήτας Δολαψάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου ΔΗΜ.ΑΡ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook