Μηνύματα συμπαράστασης έχουν κατακλύσει τον \’\’τοίχο\’\’ του Πολυχρόνη Βεζύριδη στο facebook λίγες ώρες μετά την απόφαση που εκδόθηκε εις βάρος του για την περίφημη υπόθεση ντόπινγκ. 
Ο βετεράνος τερματοφύλακας ουσιαστικά μετά την απόφαση αυτή κρεμά τα γάντια του, ολοκληρώνοντας την πλούσια καριέρα του που κορυφώθηκε με την τριετή παρουσία του στον ΟΦΗ. 
Ο Βεζυρίδης βρέθηκε πολλές φορές να διαφωνεί με τους χειρισμούς της Διοικούσας Επιτροπής, ειδικά για την στάση της στην δική του υπόθεση όμως σήμερα τυγχάνει της αγάπης μεγάλης μερίδας του κόσμου, παρά το άδοξο τέλος της πορείας του στον ΟΦΗ. 
Άλλωστε μια υπόθεση ντόπινγκ πάντα επισκιάζει την καριέρα αθλητών όσο ένδοξη κι αν υπήρξε αυτή πριν, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που κατά κύριο λόγο αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία, χωρίς προβολή και ιδιαίτερες περγαμηνές. 
Πάντως παρά τη γκρίνια που προέκυψε από μέρος του φίλαθλου κοινού του ΟΦΗ για το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει η ΠΑΕ λόγω της υπόθεση Βεζυρίδη, οι περισσότεροι εκδηλώνουν την αγάπη τους για τον 38χρονο τερματοφύλακα, κυρίως με μηνύματα στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook