Στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης \”Ακρόπολις\” θα πάρει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Άννα Ντουντουνάκη.

Το \”Ακρόπολις\” θα διεξαχθεί από Παρασκευή (11/5) έως και Κυριακή (13/5) στο κολυμβητήριο του Αλίμου, με την 17χρονη αθλήτρια του Ν.Ο. Χανίων να έχει δηλώσει συμμετοχή στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδα, με στόχο τη βελτίωση των χρόνων της.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Άννα Ντουντουνάκη, θα πάρει μέρος στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης \”Ακρόπολις\” που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή (11-13/5) στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Η 17χρονη αθλήτρια του Ν.Ο. Χανίων που πραγματοποιεί φέτος μία εξαιρετική χρονιά, θα κολυμπήσει στα 50 και στα 100 μέτρα πεταλούδα, έχοντας ως στόχο να βελτιώσει τους χρόνους της και να επιβεβαιώσει την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση.
Η Ντουντουνάκη θα συνοδεύεται από τον προπονητή της, Κώστα Τζιλιβάκη, ο οποίος ελπίζει ότι η αθλήτριά του θα καταφέρει να σημειώσει χρόνο κάτω από 1.00.50 που πρόκειται για την καλύτερη φετινή της επίδοση.
Η Ντουντουνάκη θα αγωνιστεί το Σάββατο (12/5) για τα 100μ. πεταλούδα ενώ μία ημέρα αργότερα θα κολυμπήσει για τα 50μ. του ίδιου αγωνίσματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook