Στο μάτι είχε βάλει  επιχειρήσεις και τεχνικά γραφεία ένας 19χρονος Αλβανός που συνελήφθη και άλλο ένα άτομο που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου από τους ιδιοκτήτες τους, τρεις κλοπές – διαρρήξεις σε επιχειρήσεις (δύο εμπορικά καταστήματα και ένα τεχνικό γραφείο), στην πόλη του Ρεθύμνου.

Από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός , μαζί με άλλο ένα άτομο το οποίο αναζητείται, είναι οι δράστες των κλοπών που σημειώθηκαν  προχθές το βράδυ. Στο πλαίσιο των εκτεταμένων αναζητήσεων, ο νεαρός εντοπίστηκε χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο και συνελήφθη.

Από τις τρεις επιχειρήσεις αφαίρεσαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, είδη και εμπορεύματα αξίας 2.000 ευρώ περίπου, ενώ προκάλεσαν φθορές ύψους 200 ευρώ.  

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του συνεργού του 19χρονου , καθώς και η συμμετοχή του σε όμοιες παράνομες πράξεις.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου.