Αν επιβεβαιωθούν οι δηλώσεις των ανθρώπων της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Ψαχνών μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης που έληξε με νίκη της ομάδας της Πάτρας με 3-1, τότε …βρήκαμε τους δυο από τους τρεις που θα καταλάβουν τις προνομιούχες θέσεις στο πρωτάθλημα της fl2.

O γυμναστής των τερματοφυλάκων της Πατρινής ομάδας, Βαγγέλης Καράτσης (αντικαθιστώντας τον Φυντάνη) …έβγαλε την Παναχαϊκή …πρωταθλήτρια:
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τη μη παρουσία του προπονητή Ηλία Φυντάνη, καθώς τα σημάδια από το πρόσφατο ατύχημα που είχε ήταν εμφανή και δεν μπορούσε να παραστεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για την παρουσία του. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε πρώτοι».

Από την άλλη ο τεχνικός του Ηρακλή Αντώνης Πριόνας «βλέπει» τριάδα για την ομάδα του.
«Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή, αφού κέρδισε το παιχνίδι. Όπως είχα πει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, θα βγει πρωταθλήτρια, και αυτό δείχνει να το επιβεβαιώνει.

Δεν ήρθαμε στην Πάτρα για να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα φωτοβολίδα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, καθώς τέτοια παιχνίδια, είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι το παιχνίδι φαινόταν χαμένο, αφού απέναντί μας είχαμε την Παναχαϊκή. Πιστεύω όμως, ότι με τα παιχνίδια που θα δώσουμε στο γήπεδό μας και με δύο, τρία διπλά που θα κάνουμε εκτός έδρας, θα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα.

Η Παναχαϊκή έβαλε γκολ από δικά μας τραγικά λάθη. Ήρθαμε να ζητήσουμε κάτι, αλλά με ανορθόδοξο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ, θα έρθουν ακόμη περισσότεροι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook