Δεν έχει τέλος η λίστα με τους αυτόχειρες στο Νομό Ηρακλείου. 
Μετά τα δύο διαδοχικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε Πύργο και Αθανάτους την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα, ένα νέο κρούσμα αυτοκτονίας καταγράφεται αυτή τη φορά στον Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου. 
Ένας αγρότης που εργαζόταν και ως οικοδόμος, επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, στρέφοντας πάνω του την καραμπίνα που κατείχε. 
Ο 66χρονος άνδρας σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγχωριανών του ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στην περιοχή, όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν να κλειστεί στον εαυτό του. 
 Όπως φαίνεται η κατάθλιψη, του όπλισε το χέρι και έτσι επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες στο Ηράκλειο προκαλούν σοκ, αφού από την Παρασκευή μέχρι σήμερα έχουν αυτοκτονήσει τρεις άνθρωποι.

Πρώτα ένας 61χρονος, από τον Πύργο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του καταπίνοντας φυτοφάρμακο. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο ενώ με  σημείωμα του αποχαιρετούσε τους οικείους του.

Την επόμενη μέρα Σάββατο, νέα τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή των Αθανάτων όπους ένας 72 χρόνος κρεμάστηκε από μια ελιά στο χωράφι του.

Τον ηλικιωμένο βρήκαν τα ίδια του τα παιδιά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Η λίστα με τους αυτόχειρες συμπληρώθηκε με τον 66χρονο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook