Για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων συνελήφθη ένας 32χρονος Ρεθυμνιώτης, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και δράσεων για την πρόληψη κλοπών – διαρρήξεων στο Ρέθυμνο, αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου εντόπισαν τον 32χρονο με δύο ακόμα άτομα να κινούνται ύποπτα στους δρόμους της πόλης, και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Αντιλαμβανόμενοι όμως τον επικείμενο έλεγχο σε βάρος τους, τράπηκαν σε φυγή και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 32χρονο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 25,70 ευρώ και δύο ασημένια γυναικεία δακτυλίδια, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την στυνομική έρευνα και την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 32χρονος, ενεργώντας από κοινού με άλλους δύο συνεργούς του, είχαν διαπράξει λίγες ώρες πριν, τρεις κλοπές -διαρρήξεις καταστημάτων στην πόλη, από τις οποίες αφαίρεσαν και ιδιοποιήθηκαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, είδη και αντικείμενα αξίας τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ περίπου, συμπεριλαμβανομένων και των δύο δαχτυλιδιών, ενώ προκάλεσαν φθορές συνολικού ύψους χιλίων εκατό (1.100) ευρώ, κατά δήλωση ιδιοκτητών καταστημάτων.

Οι δύο έτεροι δράστες, συνεργοί του 32χρονου αναζητούνται. Ο συλληφθείς, με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες όμοιες πράξεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook