Επίσκεψη στο Ηράκλειο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος «δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του  στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί και περιλαμβάνει διαδοχικές συναντήσεις με τις Διοικήσεις τοπικών φορέων και συλλόγων με στόχο την ενημέρωση του κ. Τζήμερου και τον ουσιαστικό διάλογο πάνω στα τοπικά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ.Τζήμερος θα έχει συναντήσεις στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου ,στον  Δικηγορικό Σύλλογο στο  Τεχνικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, στο Οικονομικό Επιμελητήριο και στην Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Η κεντρική ομιλία του κ. Τζήμερου στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα \”Ανδρόγεω\” του Δήμου Ηρακλείου, στις 21:00.

Να σημειωθεί ότι  χθες Παρασκευή, ο κ.Τζήμερος επισκέφτηκε την πόλη της Σητείας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Επαγγελματικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ξενοδόχων.
Στη συνέχεια μετέβη στην Ιεράπετρα όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αναστασάκη, ενώ στις 6 μ.μ. μίλησε στους πολίτες του Αγίου Νικολάου στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λασιθίου.

Αύριο, Κυριακή 3 Ιουνίου, ο κ. Τζήμερος θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 12:30 μμ  στο Ρέθυμνο στο Σπίτι του Πολιτισμού, στην πλατεία Μικρασιατών και το βράδυ στις 8 μμ στα Χανιά, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), (Ελευθερίου Βενιζέλου 4), όπου θα παρουσιαστούν και υποψήφιοι βουλευτές Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook