Δασκάλα που φέρεται να έκανε σεξ με ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, απέφυγε τη φυλακή, όταν ο δικαστής έκρινε ότι ήταν ο νεαρός που έκανε την πρώτη κίνηση, ενώ η γυναίκα δεν τον διέφθειρε με την εμπειρία της.

Η 30χρονη Leah Davies ήταν φίλη της μητέρας του αγοριού. Ένα βράδυ την προσκάλεσαν για δείπνο κι όταν η μητέρα πήγε για ύπνο, η γυναίκα και ο έφηβος άρχισαν να παρακολουθούν ένα DVD πίνοντας βότκα, ενώ μετά έκαναν σεξ στο σαλόνι του σπιτιού.

Η γυναίκα τιμωρήθηκε με 12μηνη φυλάκιση με αναστολή, ενώ της επιβλήθηκε και επιτήρηση επί δύο χρόνια, όταν ο δικαστής της υπόθεσης έκρινε ότι η νεαρή γυναίκα ήταν «μία συνηθισμένη, καθημερινή, τίμια και σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που έκανε ένα τραγικό και ανόητο λάθος».

Η Davies φίλησε για πρώτη φορά το αγόρι το φθινόπωρο του 2009, ενώ κάποια άλλη στιγμή είχαν προβεί σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά όπως και οι δύο παραδέχτηκαν έκαναν σεξ μόνο μία φορά. Ο νεαρός ομολόγησε το γεγονός στη θεία του.

Η Davies, ως φίλη της μητέρας του αγοριού, εκτελούσε και χρέη νταντάς, όταν η μητέρα αναγκαζόταν να λείψει κάποιες μέρες από το σπίτι, ενώ ο 15χρονος και η μικρότερη αδελφή του κάποια βράδια διέμεναν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού.

Ο έφηβος είπε πως ταίριαζε με τη γυναίκα «καθώς μιλούσαμε για ταινίες και συγκροτήματα. Της άρεσε η μουσική που ακούω» και πρόσθεσε «δεν αισθάνομαι ότι με εξανάγκασε να κάνουμε κάτι». Η μητέρα, όταν ενημερώθηκε για το γεγονός, σοκαρισμένη έστειλε ένα μήνυμα στο τηλέφωνο της δασκάλας, η οποία παρίστανε την ανήξερη κι από τότε δεν ξαναμίλησαν. Η Davies επισήμανε ότι το αγόρι θέλει να τραβά το ενδιαφέρον των άλλων.

Ο δικαστής της υπόθεσης επισήμανε: Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο ενήλικας επιβάλλεται στο νεότερο άτομο. Ο καταγγέλλων, αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος, είναι ένας κοινωνικός νεαρός άνδρας με σεξουαλική εμπειρία που έπαιζε και σε συγκρότημα. Η επαφή ήταν βραχύβια και δεν απαίτησε εξαναγκασμό. Εκείνος την άγγιξε πρώτος. Δεν αποπλανήθηκε ούτε διαφθάρηκε από την εμπειρία».

Η δασκάλα αυτήν τη στιγμή εργάζεται ως καθαρίστρια.

Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook