Πλήθος κόσμου παρακολούθησε χθες βράδυ τη θεατρική παράσταση «Ένα καλοκαίρι σ’εκείνο το πλατάνι» στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» από τη θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων του προγράμματος για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ "Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε, όπου συνάνθρωποί μας βρίσκονται στο δρόμο, στο περιθώριο, στη φυλακή, οικογένειες σε αδιέξοδο και η κοινωνία μας σε κρίση, είμαστε όλοι μαζί και μόνο με την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια μπορούμε να την ξεπεράσουμε.

Αυτό απέδειξαν εμπράκτως συνάνθρωποί μας, χθες βράδυ, προσφέροντας τρόφιμα αντί εισιτηρίου και χρήματα, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά παντοπωλεία με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου αντίστοιχα."


Η συνέχεια του προγράμματος των εκδηλώσεων σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι:

Στο μεταξύ ,η  εκστρατεία ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα εξαρτήσεων, τις απογευματινές ώρες στα Café του Talos Plaza.

Την Κυριακή το πρωί 09:00-13:00 μέλη, εθελοντές και προσωπικό θα βρίσκονται στον Καράβολα στην παραλιακή, για να καθαρίσουν και να φροντίσουν το χώρο δημιουργώντας παράλληλα ένα graffiti με την υποστήριξη της Ζωγράφου Τζένης Μπακαλούμα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας 18:00-20:00, η Ομάδα Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου, στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer με τη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και την Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα 25/6 στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης (Αγίου Φραγκίσκου – παλιά πόλη), θα δοθεί θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια φορά και δυο παιδιά» από τη θεατρική Ομάδα γονέων της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου.

Στις κεντρικές πλατείες Σητείας και Ιεράπετρας, τη Δευτέρα 25/6 μέλη, εθελοντές και προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού Λασιθίου θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση με διανομή ενημερωτικού υλικού.