Με γνώμονα την επόμενη Σχολική Χρονιά, συνεδριάζει αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φαιστού.

Από την πρώτη στιγμή, η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, αλλά και η αρμόδια αντιδημαρχία Παιδείας, υπό τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Φασομυτάκη, είχαν δείξει την ευαισθητοποίηση, αλλά και τις προτεραιότητες που δίνονται στον νευραλγικό τομέα της Παιδείας, στον οποίο ο Δήμος έχει επενδύσει τα μέγιστα.

Με στόχο τη συνέχεια της πληθώρας δράσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας, ο Δήμος Φαιστού συνεχίζει με την ίδια ένταση τις δράσεις του, ώστε ήδη από το καλοκαίρι, να εκκινήσουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, για την επόμενη σχολική χρονιά 2012 – 2013.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο κιόλας αναμένεται να συζητηθούν όλα τα ζητήματα για τις απαραίτητες συντηρήσεις, ελαιοχρωματισμούς και παρεμβάσεις που είναι αναγκαίο να γίνουν σε σχολικές μονάδες του Δήμου.

Όπως και πέρυσι παράλληλα, αύριο Τρίτη πρόκειται να συζητηθούν οι διαδικασίες ανοιχτών διαγωνισμών για όλες τις δαπάνες που πρόκειται να γίνουν την επόμενη σχολική χρονιά. Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Φαιστού, καινοτομώντας στον συγκεκριμένο τομέα και γνωρίζοντας τους περιορισμούς των δαπανών, είχε ήδη από πέρυσι προχωρήσει μειοδοτικούς διαγωνισμούς, προκειμένου να καλύψει το μέγιστο δυνατό των αναγκών του, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού, ενώ είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 7.00 το απόγευμα.

Αναλυτικά στο πλαίσιο της συνεδρίασης πρόκειται να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1. Ενημέρωση Μελών Σχολικής Επιτροπής για Έσοδα-Έξοδα από Ιανουάριο 2012 έως Ιούνιο 2012.

ΘΕΜΑ 2.Εξεύρεση τρόπου αξιοποίησης ΣΑΤΑ- Δημοτικό Σχολείο Καλυβιανής.

ΘΕΜΑ 3. Συντηρήσεις Σχολικών μονάδων(Μονώσεις-Ελαιοχρωματισμοί).

ΘΕΜΑ 4. Διαδικασίες Ανοιχτών Διαγωνισμών για όλες τις δαπάνες που θα πραγματοποιηθούν το νέο Σχολικό έτος (2012-2013).

ΘΕΜΑ 5. Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εκμίσθωση Κυλικείου στο 3ο –Τρίτο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook