Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση των εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών της ειδικότητας Τεχνικών Διακόσμησης του 1ου Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου που πραγματοποιείται στην Πύλη Βιτούρι (αριστερή πάροδος οδού Πεδιάδος- Πλατεία Ελευθερίας) με ελεύθερη είσοδο.

Οι Ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι : 9,00~13,00 πμ. & 6,00~21,00 μμ.

Οι εργασίες που παρουσιάζονται εντάσσονται στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών του τμήματος Τεχνικών Διακόσμησης του 1ου Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου.

Σε σχετική τους ανακοίνωση οι σπουδαστές αναφέρουν:

Ευχαριστούμε τους καθηγητές μας, κ. Γιάννακα Νικόλαο, Πολιτικός Μηχανικός, κα Κοκολάκη Χρυσούλα, Αρχιτέκτων Μηχανικός και κα Τσομπανοπούλου Βάνα, Πολιτικός Μηχανικός.

Πέραν των πολύτιμων γνώσεων που μας μετέδωσαν, αφιερώνοντας πολλές φορές, απο τον προσωπικό τους χρόνο, πίστεψαν και επένδυσαν σε εμάς, στις δυνατότητες μας.

Καλλιέργησαν, το ομαδικό πνεύμα, την δημιουργικότητα και την φαντασία… μας ενέπνευσαν!
Μας ενθάρρυναν να υπερβούμε τα όρια μας και ανέβασαν κατα πολύ, το επίπεδο της εκπαίδευσης και της παιδείας που προσφέρεται στις τεχνικές σχολές. Τους ευχαριστούμε για την καθογήση και την συμπαράσταση. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που είχαμε τους συγκεκριμένους καθηγητές! Οι τελειόφοιτοι του τμήματος Τεχνικών Διακόσμησης του 1ου Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook