Τη συγκρότηση πέντε νέων οργάνων σχεδιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αναμένεται να υλοποιήσει τα επόμενα βήματα στην πορεία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα, για την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, την Οργανωτική Γραμματεία, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ, το επιστημονικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ και επίσης τη Γραμματεία των Τομέων του ΠΑΣΟΚ, όργανα που θα λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Η ηγεσία του κόμματος ξεκινά επαφές με στελέχη, προκειμένου τις επόμενες ημέρες να ανατεθούν ρόλοι και αρμοδιότητες. Στην Πολιτική Γραμματεία θα μετέχουν πολιτικά στελέχη, όπως επίσης και ο επικεφαλής της Οργανωτικής Γραμματείας του Κινήματος. Επίσης, στο ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ, στο οποίο ως γνωστόν μέχρι πρότινος προήδρευε ο Ηλίας Μόσιαλος, θα οριστούν πρωτίστως πολιτικά στελέχη, ενώ στο επιστημονικό συμβούλιο θα μετέχουν πολιτικοεπιστημονικά στελέχη.

Τέλος, στη Γραμματεία των Τομέων αναμένεται να μετέχουν αρκετοί από τους πρόσφατα ορισθέντες εισηγητές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

 

in.gr