Καλύβες, φυλακές, ακόμη και αποχετευτικοί σωλήνες, τίθενται στην υπηρεσία της σύγχρονης ταξιδιωτικής εμπειρίας και μεταμορφώνονται σε ξενοδοχειακές μονάδες, προσφέροντας περισσότερες ή λιγότερες ανέσεις.

Δωμάτια από πάγο στη Σουηδία

 

Τοίχοι, έπιπλα και σκεύη είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από πάγο, γι’ αυτό και είναι ανοιχτό μόνο τη χειμερινή σεζόν αφού κάθε άνοιξη το ξενοδοχείο IceHotel στη Σουηδία απλώς λιώνει!

Δωμάτια-σπηλιές στην Καππαδοκία


Το μάλλον αφιλόξενο εκ πρώτης όψεως τοπίο της Καππαδοκίας προσελκύει κάθε χρόνο αμέτρητους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν λίγες μέρες σε ξενοδοχεία που έχουν λαξευτεί μέσα στα βράχια.

Δωμάτια-καλύβες στη Σουηδία


Έναντι λογικής τιμής, οι ταξιδιώτες στο Kolarbyn της Σουηδίας μπορούν να προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους στη μέση του δάσους, με όλες τις ανέσεις που προσφέρει μία… προχειροφτιαγμένη καλύβα.

Δωμάτια-σωσίβια στη Χάγη


Ξεκίνησαν ως έργο τέχνης και κατέληξαν… ξενοδοχείο. Αυτές οι πλωτές εξέδρες σε σχήμα σωσιβίου προσφέρουν την απαραίτητη δόση περιπέτειας γι’ αυτούς που κρύβουν ένα μικρό James Bond μέσα τους.

Δωμάτια-κάψουλες στην Ιαπωνία


Αν βρεθείτε στην Ιαπωνία και χωρίς πολλά χρήματα, υπάρχει λύση. Σε ορισμένα ξενοδοχεία της Ιαπωνίας, μπορείτε να στοιβάξετε τα πράγματά σας σε φοριαμούς, να αγοράσετε εισιτήριο από το αυτόματο μηχάνημα και να βρείτε τον δικό σας… κύβο που περιλαμβάνει κρεβάτι και οθόνη τηλεόρασης.

Δωμάτια-αποχέτευση στην Αυστρία

Πώς θα σας φαινόταν να μείνετε σε ένα σωλήνα αποχέτευσης; Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα ταξίδι στην Αυστρία, στο Das Park Hotel.

Υποβρύχια δωμάτια στη Σουηδία

Το πλωτό ξενοδοχείο Utter Inn βρίσκεται στη λίμνη Malaren της Σουηδίας. Τα δωμάτιά του ωστόσο βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού προσφέροντας πανοραμική θέα στον βυθό.

Δωμάτια-κελιά στην Αγγλία

Πριν από 9 αιώνες υπήρξε η κατοικία της αυτοκράτειρας Ματθίλδης. Στη συνέχεια μετατράπηκε σε φυλακή. Τώρα, το Oxford Castle είναι ξενοδοχείο και εμπορικό κέντρο.

in2life.gr