Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων προκρίθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ (nox.gr):

Παρούσα στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων θα είναι η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία εξασφάλισε πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης, κατακτώντας την 1η θέση στον 2ο Όμιλο Αττικής.
Τα παιδιά του Γιώργου Φραγκέδη σημείωσαν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν το σαββατοκύριακο (14, 15/7) στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, επικρατώντας κατά σειρά του Ν.Ο. Ρεθύμνου, του Ποσειδώνα Ιλισίων και του Ιωνικού. Πιο δύσκολη ήταν η νίκη (με 6-5) επί του Ν.Ο.Ρ. που επιτεύχθηκε με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα από τον Αποστολάκη!
Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ.: «Ο στόχος μας ήταν να είμαστε μέσα στην 8άδα και τα καταφέραμε, κατακτώντας μάλιστα την 1η θέση. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία έπιασαν πολύ καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά σε αυτό με το Ρέθυμνο έδειξαν χαρακτήρα, κερδίζοντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για την τελική φάση, όπου θα επιδιώξουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
 
1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 6-5
Σκόρερ: 6 Αποστολάκης
 
2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ποσειδών Ιλισίων 11-0
Σκόρερ: 3 Πατρικάκης, 2 Τζουβαδάκης, 2 Τσιστράκης, 2 Αποστολάκης, 1 Βολτυράκης, 1 Μαλινάκης
 
3η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός Νίκαιας 11-5
4 Μανιουδάκης, 3 Αποστολάκης, 2 Παπαμανωλιουδάκης, 1 Τσιστράκης, 1 Πατρικάκης
 
Ν.Ο. Χανίων (Γ. Φραγκέδης): Μητράκης, Λαδόπουλος, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Τσουβαδάκης, Αποστολάκης, Μαλινάκης, Γουρνιεζάκης, Σπάχης, Μπατσάκης, Μαριδάκης, Πατρικάκης, Παπαστάμος.