Με το Νίκο Αναστόπουλο και επίσημα θα συνεχίσει ο ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής είχε...απολυθεί πριν από 20 ημέρες όμως ο νέος πρόεδρος Κώστας Κλάδος τον επαναπροσέλαβε! Έτσι ο Αλενατόρε θα είναι κανονικά το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

''Τις ομάδες τις ανεβάζουμε και δεν τις κατεβάζουμε. Στις παραπάνω λέξεις περικλείεται η συμφωνία -συνεργασία που θα έχει η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κώστας Κλάδος συναντήθηκε με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο και συμφώνησαν να συνεχισθεί η συνεργασία του με την ομάδα μας.

ΣΥΜΦΩΝΑ με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί στις 6.30 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ “Θόδωρος Βαρδινογιάννης” που είναι στην οδό Καντάνου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών.

Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο μας και η πρώτη προπόνηση θέλουμε να είναι γιορτή αναγέννησης του ΟΦΗ” δήλωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Κλάδος εκ μέρους της διοίκησης, με αφορμή την αυριανή πρώτη προπόνηση.''