Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής ληστείας στην Πάρο.

Στο νησί έχουν φτάσει άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ έχει διατεθεί και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και το οπτικό υλικό από την τράπεζα, αλλά και από κάμερες γύρω καταστημάτων.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επεκταθεί και στα γύρω νησιά, όπως την Αντίπαρο, τη Μύκονο και τη Σύρο.

Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στη Νάξο, δεδομένου ότι οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα διαφυγής σε λιμανάκι από όπου είναι εύκολη η πρόσβαση στο απέναντι νησί.

Πάντως, οι Αρχές εξετάζουν και το σενάριο οι δράστες να θέλησαν να μπερδέψουν τις Αρχές, ενισχύοντας το σενάριο της διαφυγής στη Νάξο.

H Αστυνομία καλεί όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπόγειες διαδρομές με τις Σπέτσες

Κοινά σημεία με τη ληστεία σε τράπεζα των Σπετσών βλέπουν οι Αρχές στην υπόθεση της Πάρου. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο τρεις άνδρες και μία γυναίκα εισέβαλαν οπλισμένοι σε υποκατάστημα τράπεζας, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, πήραν για ομήρους δύο υπαλλήλους και τελικά διέφυγαν με ταχύπλοο.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook