Τελευταία ενημέρωση: 19:25

Για τα μάτια μιας γυναίκας \”πιάστηκαν\” στα χέρια συνολικά οχτώ άτομα μέσα σε γνωστό μπαρ της Σητείας με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο ένα άτομο τραυματισμένο στο κεφάλι και πέντε να συλληφθούν και να οδηγηθούν στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, δύο παρέες, από τη μια πέντε Γάλλοι και από την άλλη τρεις Έλληνες που διασκέδαζαν στο νυχτερινό μαγαζί και ενώ είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ενεπλάκησαν σε καβγά καθώς δημιουργήθηκε παρεξήγηση για μια γυναίκα που φαίνεται ότι οι αλλοδαποί τουρίστες ενόχλησαν.

Το επεισόδιο ξεκίνησε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα μέσα στο μπαρ και μεταφέρθηκε έξω από αυτό παίρνοντας βίαιες διαστάσεις.

Από τις μπουνιές και τις κλωτσιές που έπεφταν ανεξέλεγκτα ένας 25χρονος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας, από όπου αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο, ενώ πέντε συνελήφθησαν από άντρες του Λιμενικού.

Αργότερα, με εντολή της Εισαγγελίας και καθώς κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν ήθελε να καταθέσει μήνυση οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το λιμεναρχείο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook