Μόνο… επαγγελματικές κάρτες με την ιδιότητα του διαρρήκτη αυτοκινήτων δεν είχε βγάλει ένας 21χρονος από την Σορωνή της Ρόδου που, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε γίνει «φόβος και τρόμος» για τους ιδιοκτήτες! Μέσα σε έξη μήνες είχε καταφέρει να παραβιάσει συνολικά 43 οχήματα, δηλαδή «άνοιγε» ένα κάθε τέσσερις μέρες!

Ο νεαρός διαρρήκτης συνελήφθη τυχαία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, όταν σε έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκε πάνω του ποσότητα ηρωίνης βάρους 6,5 γραμμαρίων. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάλαβαν ότι κάτι έκρυβε ο 21χρονος, όταν βρήκαν στις τσέπες του ένα κατσαβίδι, έξη κλειδιά αυτοκινήτων, δύο κινητά, δύο τηλεχειριστήρια ηλεκτρικής πόρτας και 250 ευρώ.

Μια και οι περισσότερες διαρρήξεις αυτοκινήτων στην πόλη είχαν γίνει με κατσαβίδι, ο τοξικομανής οδηγήθηκε στην προανάκριση όπου ομολόγησε ότι αυτός έκανε τις κλοπές. Στόχος του ήταν τα ανασφάλιστα σταθμευμένα οχήματα, αλλά κι αν ήταν κλειδωμένα παραβίαζε την κλειδαριά τους με το κατσαβίδι ή τις απασφάλιζε αν ήταν κλειδαριές παλαιού τύπου με τα κλειδιά που είχε!

Στην εξάμηνη δραστηριότητά του, είχε κλέψει από 43 αυτοκίνητα διάφορα χρηματικά ποσά, τσάντες, πορτοφόλια, κινητά και ράδιοCD!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook