Κάτι φαίνεται ότι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τους αστέρες της μουσικής και «χαρίζουν» στους θαυμαστές τους ένα πιο «αηδιαστικό» θέαμα σε όσους σπεύδουν να δουν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές επί σκηνής. Μετά τον Justin Bieber, ήταν τώρα η σειρά της Lady Gaga να κάνει εμετό κατά τη διάρκεια της συναυλία της το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η Mother Monster κατέβαινε τη κεντρική σκάλα του σκηνικού, οπότε και για αγνώστους λόγους, γύρισε το κεφάλι της και έκανε εμετό!

Ο χορευτής, που βρισκόταν δίπλα της εκείνη τη σκηνή και αντιλήφθηκε ότι η εικόνα δεν είναι μέρος της χορογραφίας, αλλά μια άτυχη στιγμή της τραγουδίστρια, έσπευσε αμέσως να την καλύψει.

Έπειτα από λίγα λεπτά, συνήλθε και συνέχισε το show της. Άλλωστε, μια σταρ, όπως η Gaga, δεν πτοείται από τέτοιες άτυχες στιγμές.

Πρέπει να επισημάνουμε την ψύχραιμη αντίδρασή της όταν ένα μέρος του κοινού άρχισε να πετάει λουκάνικα στην σκηνή προκειμένου να της κάνει πλάκα για τα αρκετά κιλά που έχει πάρει τελευταία.
protothema.gr