Μια όμορφη μουσικοχορευτική πινελιά προστέθηκε στην έκθεση «Αγροτικός Αύγουστος 2012» που έλαβε χώρα στην Αθήνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος. Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Κρήτες», που εδρεύει στο Περιστέρι, ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση του Δημάρχου Χανίων κ.κ. Μανώλη Σκουλάκη, και χόρεψε παραδοσιακούς κρητικούς χορούς, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην έκθεση η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία φέτος.

Με τη συνοδεία της μουσικής του λυράρη Γιώργου Λαγουδάκη και του συγκροτήματός του, οι «Κρήτες» ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους οι οποίοι μετά το τέλος του προγράμματος συνέχιζαν να χορεύουν για αρκετή ώρα ακόμα, κρατώντας την… «Αυγουστιάτικη» βραδιά ζωντανή! Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δήμαρχος δεν έμεινε εκτός κεφιού, χορεύοντας ένα μερακλίδικο συρτό παρέα με τους «Κρήτες».

\"\"

Σε επικοινωνία που είχε το flashnews.gr με τους «Κρήτες», ο χοροδιδάσκαλος Γιώργος Πετράκης μας μεταφέρει τις ευχαριστίες του για τη τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Χανίων και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία μιας τέτοιας προσπάθειας διαφήμισης και προώθησης των Κρητικών προϊόντων, ο οποίος συνεχάρη όλους τους παραγωγούς που στελέχωσαν την έκθεση η οποία έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να μεταφερθεί νοητά στην Κρήτη!

\"\"

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Χανίων για την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης, η οποία μάλιστα συνεχίζει την περιοδεία της και στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου!

\"\"

Δείτε και το σχετικό video

Για περισσότερες πληροφορίες για το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «Κρήτες», μπορείτε να μεταβείτε στα www.krites.org και στο facebook

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook