Με σύνθημα \’\’Μην πετάτε τίποτα…Ό,τι δεν χρειάζεται σε εσάς μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο…\’\’ ο σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο» διοργανώνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, στη Λότζια, Παζάρι «δεύτερο χέρι», για την ενίσχυση του συλλόγου.

Στην πρόσκλησή του ο σύλλογος αναφέρει:

\’\’Δώστε μας πράγματα, σε καλή κατάσταση, που δεν χρησιμοποιείτε ( βιβλία, γυαλικά, διακοσμητικά, παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κλπ.) και στηρίξτε την προσπάθειά μας.

Με βάση την εμπειρία μας από το περσινό πρώτο παζάρι \”δεύτερο χέρι\” που διοργανώσαμε, το οποίο είχε εξαιρετική επιτυχία χάρη στη συμβολή όλων σας και προκειμένου να διαχειριστούμε καλύτερα τα αντικείμενα που θα μας προσφερθούν φέτος θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Μεγάλη βαρύτητα θα δώσουμε στη συλλογή παιδικών ρούχων και βρεφικής προίκας, παιχνιδιών, βιβλίων, γυαλικών, διακοσμητικών και κοσμημάτων, μικρότερη ανάγκη έχουμε σε ρούχα για μεγάλους, τσάντες και παπούτσια γιατί ήδη διαθέτουμε στοκ από την περσινή συλλογή

Όλα τα προαναφερόμενα είδη παρακαλούμε να είναι σε καλή κατάσταση (όχι σπασμένα παιχνίδια, όχι ρούχα άπλυτα και πολύ φθαρμένα).

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την παράδοση των αντικειμένων στο γραφείο μας, Κυρίλλου Λουκάρεως 49 2ος όροφος. (Τηλ. επικοινωνίας: 2810-287895 κ 6955254301 Τούλα Γιαννούλη) ή στα παρακάτω τηλέφωνα: 6974818304 Ιωάννα Λιαδάκη – 6977705256 Μαρία Περράκη.

Η συγκέντρωση των αντικειμένων θα γίνεται μέχρι 30 Νοεμβρίου το αργότερο.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook