Αρκετά εριστικός ήταν ο προπονητής του Φωκικού Πέτρος Δημητρίου κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο οποίος προσπάθησε να «αμυνθεί» και να δικαιολογήσει την εικόνα τον παικτών του στον αγωνιστικό χώρο για το αντιποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του.

 «Είναι το πρώτο μου παιχνίδι ουσιαστικά στην ομάδα και ήρθαμε με πολλά προβλήματα και απουσίες βασικών παικτών μας.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου που έκαναν κατάθεση ψυχής και είναι ήρωες καθώς έδωσαν ότι καλύτερο είχαν στην αναμέτρηση.

 Ήρθαμε εδώ για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και όχι για την ισοπαλία και για αυτό παίξαμε με δυο παίκτες μπροστά και δεν κάναμε σε κανένα σημείο του αγώνα καθυστέρηση.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών μου, δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα και είχαμε την εικόνα που έπρεπε για να πάρουμε αυτό που θέλαμε και ήταν η νίκη.

Από το 80 και μετά όμως προσπαθήσαμε και για την ισοπαλία αν και θέλαμε τη νίκη» επεσήμανε ο τεχνικός του Φωκισκού ο οποίος αναφέρθηκε και στην ομάδα του Εργοτέλη λέγοντας: «Ο Εργοτέλης είναι μια ιστορική ομάδα και δεν πρέπει να την μικραίνουν κάποιοι.

 Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γκόγκιτς και τον Εργοτέλη, να ευχηθώ να έχει καλή συνέχεια γιατί είναι μια ομάδα που θαυμάζω και θέλω να ανέβει στην Α’ Εθνική».

Ο προπονητής του Εργοτέλη από την πλευρά του έδειξε έκπληκτος από της δηλώσεις του συναδέλφου του τόνιζοντας:

«Είδατε όλοι πως εξελίχθηκε το ματς οπότε και δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Για μια ακόμα φορά όπως και στον αγώνα με τον Βύζαντα είχαμε πρόβλημα με το ποδόσφαιρο του αντιπάλου.» είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη και συμπλήρωσε:

« Με αυτές τις ομάδες αν δεν βάζεις γκολ, παίρνουν θάρρος και γίνονται και άλλα πράγματα. Εμείς όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ήμασταν βιαστικοί στις επιλογές μας και για αυτό είμαι στεναχωρημένος, καθώς είχαμε ξανά πολλά αβίαστα λάθη»

Τέλος ο Σινισα Γκογκιτς επεσήμανε: «Θα πρέπει να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, γιατί θα μας περιμένουν και άλλα τέτοια παιχνίδια, ίσως και χειρότερα.

 Πρέπει να δούμε πως θα καλύψουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα ενώ θα πρέπει να ρίξουμε βάρος και στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους, αλλά και στον κόσμο μας για τη βοήθειά του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook