Οι Ασίτες συνέχισαν την φετινή πολύ καλή πορεία τους στο Περιφερειακό πετυχαίνοντας ακόμα μια νίκη, αυτή την φορά κόντρα στον Πανακρωτηριακό με 2-0 που της διατήρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η ήττα αυτή καταστροφική για τον Πανακρωτηριακό αφού του \”ψαλλιδίζει\” αρκετά τα όνειρα για παραμονή μιας και είναι στο -6 από την ομάδα που σώζεται (το Ρέθυμνο) και έχει στις τελευταίες 4 αγωνιστικές να δώσει μόλις τρία παιχνίδια (έχει ρεπό την προτελευταία αγωνιστική)

Η ομάδα του Ακρωτηρίου πρέπει να τα…έχει δικαιολογημένα και με την τύχη της αφού στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ αλλά…σπατάλησε πολλές ευκαιρίες με τους Δαμανάκη (5\’ και 15\’) και Λιονάκη (10\’) να αστοχούν σε τετ-α-τετ. Εκεί που έφτασε η νεοφώτιστη χανιώτικη ομάδα πιο κοντά στο γκολ ήταν στο 23\’ όταν ο Δαμανάκης ανατράπηκε από τον Ζαχαριουδάκη κερδίζοντας πέναλτι αλλά ο έμπειρος Παπαδομανωλάκης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ μην μπορώντας να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ασίτες είχαν την ουσία και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στο 52\’ ο Οικονομάκης πέτυχε το 1-0 σκοράροντας για δεύτερη φορά φέτος κόντρα στον Πανακρωτηριακό, αφού ήταν ο σκόρερ της νίκης μέσα στα Καθιανά στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ποτηράκης έβαλε… τελεία στο παιχνίδι στο 83\’ όταν και έκανε το τελικό 2-0.

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης (92\’ Θεοχαράκης), Ιατράκης, Αποστολάκης, Δεληστεφανής, Οικονομάκης, Μαν. Ρουμπάκης, Τσερεβελάκης (90\’ Χριστοδουλάκης), Ποτηράκης, Μανιαδάκης (85\’ Κ. Ρουμπάκης), Σταυρακάκης.

Πανακρωτηριακός: Ορφανουδάκης, Πενταράκης, Αδαμόπουλος, Κριάρης (75\’ Μιχαλακόπουλος), Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης (78\’ Μαυριγιαννάκης), Χατζής, Μπασιαδάκης, Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Δαμανάκης (55\’ Ψαράκης).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook