Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του 3ου Κυπέλλου της ιστορίας της έχουν κοπάσει στην Επισκοπή και τα βλέμματα είναι στραμμένα ξανά στο Πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους την Κυριακή το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στα Καθιανά με αντίπαλο τον ουραγό Πανακρωτηριακό και στοχεύουν στη νίκη. Μπορεί ελπίδες να υπάρχουν μόνο μαθηματικές για τον τίτλο, καθώς θεωρητικά ο Ρούβας έχει «καθαρίσει» το πρωτάθλημα, αλλά στην Επισκοπή θέλουν να ολοκληρώσουν με «τρίποντα» το φετινό Περιφερειακό.

 

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Βασιλείου, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και μοναδική απουσία είναι αυτή του Μιχάλη Φραντζεσκάκη. Ο έμπειρος μέσος της Επισκοπής έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την ομάδα του Ακρωτηρίου.

 

Κλήση σε απολογία για τον τελικό

 

Ο τελικός μπορεί να ανήκει στο παρελθόν αλλά παρόλα αυτά η Επισκοπή καλείται να απολογηθεί στην ΕΠΣΡ για ρίψη καπνογόνου στο ταρτάν του ΔΑΚ Γάλλου. Η Πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης βασιζόμενη στο φύλλο αγώνος κάλεσε την ομάδα σε απολογία για την Πέμπτη (7/4).

 

Κλήση σε απολογία ο ΑΟ Επισκοπής:

Με απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 31-3-2011 αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ της 30-3-2011, καλεί σε απολογία μέχρι τη ΠΕΜΠΤΗ 7-4-2011 και ώρα 13.00 την ομάδα σας: Για ρίψη καπνογόνου (στο ταρτάν) σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην έκθεση του παρατηρητή. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook