O Αντιπεριφερειάχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, στις 10:00 π.μ., με αντιπροσωπείες επιχειρηματιών από το Ισραήλ και τον Καναδά, στο ξενοδοχείο Santa Marina στην Αγία Μαρίνα Χανίων, στο πλαίσιο του προγράμματος B2B, με σκοπό την προώθηση των κρητικών προϊόντων.

150 Χανιώτες και Ρεθυμνιώτες επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ξένους επιχειρηματίες και να κλείσουν απευθείας συμφωνίες μαζί τους, για την προώθηση των προϊόντων τους.

Καλωσορίζοντας τις ξένες αντιπροσωπείες, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων υπογράμμισε ότι ο ρόλος της Αντιπεριφέρειας είναι να συμμετέχει στην διοργάνωση παρόμοιων επιχειρηματικών συναντήσεων σε τοπικό, αλλά και υπερτοπικό επίπεδο, αφού κύριος στόχος είναι η εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, με στόχο την αύξηση των κερδών των ντόπιων επιχειρήσεων.

Τόνισε ότι η συνεργασία μεταξύ της Αντιπεριφέρειας και των τουριστικών πρακτόρων θα οδηγήσει σε πολύ θετικά αποτελέσματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Τέλος, ο κ. Βουλγαράκης διευκρίνισε ότι είναι η 5η δράση τέτοιου τύπου που γίνεται στα Χανιά, τα τελευταία δύο χρόνια, και προανήγγειλε και άλλες παρόμοιες για το μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook