Η μαθητική «Συνεργατική Επιχείρηση» του ΕΠΑΛ Κισσάμου που αφορά στην επεξεργασία θεραπευτικών βοτάνων της Κρητικής γης για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα διαλέξεων του φορέα.

Το ΕΠΑΛ Κισσάμου στο πλαίσιο του προγράμματος του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων» / Junior Achievement Greece δημιούργησαν μια εικονική επιχείρηση που ονομάζεται «Αιθελατες» και ασχολείται με την επεξεργασία θεραπευτικών βοτάνων της Κρητικής γης για την παραγωγή θελκτικών αιθέριων ελαίων. Οι μαθητές συμμετείχαν, πρόσφατα και στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση «Trade fair 2013» που έγινε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχαν 48 σχολεία από όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες και τα πρωτότυπα προϊόντα τους.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν μαθητές σχολείων της πόλης αλλά και επιχειρηματίες. Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τα προϊόντα που δημιούργησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισσάμου θα διατίθενται αποκλειστικά στον σύλλογο «Ορίζοντας» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook