Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής του χρηματοκιβωτίου από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, στο οποίο φυλάσσονταν 4.000 ευρώ περίπου, καθώς και οστεοφυλάκιο με οστό του Οσίου Παταπίου (δείτε εδώ) βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές των Χανίων οι οποίες από το πρωί της Δευτέρας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,  ένα εκ των δύο ατόμων που προσήχθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Αστυνομική Διεύθυνση, έχει συλληφθεί καθώς αποδείχτηκε η συμμετοχή του στην  κλοπή.

Ο συλληφθείς ο οποίος δίνει κατάθεση στο Αστυνομικό Μέγαρο εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να κινείται με αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί για την μεταφορά της \”λείας\” από το Δημοτικό Γηροκομείο (δειτε εδώ).

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα τα οποία συμμετείχαν στην αρπαγή του χρηματοκιβωτίου και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός ακόμη οχήματος στο οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι με αυτό μετακινούνται συνεργοί του συλληφθέντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook