Ο κόσμος του γκρεμίστηκε μέσα σε λίγες στιγμές.

Ο άνθρωπος που αντίκρισε το νεογέννητο παιδί του νεκρό στον καταψύκτη επιστρέφοντας στο σπίτι, ξέσπασε μπροστά στην κάμερα. Και ο σύζυγος της παιδοκτόνου από το Αλεποχώρι Αχαΐας έκανε δραματική έκκληση να μην του στερήσουν και τα άλλα δύο του παιδιά.

«Να έρχονται όποτε θέλουν, να τους κάνουν εξετάσεις, αλλά θέλω τα παιδιά μου. Να βρουν ένα τρόπο να τα πάρω μαζί μου», είπε ο τραγικός πατέρας στην κάμερα του thebest.gr και πρόσθεσε: «Εχασα ήδη το αγγελούδι μου, δεν θέλω να τα αποχωριστώ και αυτά».

Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φρικτού εγκλήματος, φιλοξενούνται προσωρινά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με εντολή Εισαγγελέα, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας στο Αλεποχώρι. Στο σπίτι, το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα δωμάτιο, δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα παρά μόνο λάμπες γκαζιού. Μάλιστα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του αποκάλυψε ότι από το Σεπτέμβριο του 2012 είχε στείλει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας.

Η παιδοκτόνος απολογήθηκε τον Ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Θήβας. Η δικηγόρος της, Αγγελική Παναγιωτοπούλου, δήλωσε ότι θα ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση της 31χρονης καθώς εκτιμά ότι βρίσκεται ακόμα σε επιλόχεια κατάθλιψη και πρόσθεσε πως η γυναίκα δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να σκοτώσει το παιδί της. Μάλιστα υποστήριξε πως και η μητέρα είναι θύμα, ενώ το παιδί θα μπορούσε να έχει σωθεί εάν είχαν λειτουργήσει οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook