Η εισαγωγή φοιτητών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αθήνα, δεν προκαλεί μόνο χαρά στους επιτυχόντες και τους οικείους τους, αλλά και πονοκέφαλο για τα έξοδα που θα βαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Ανάσα έρχεται να δώσει το πνευματικό ίδρυμα \”Κρητική Εστία\” το οποίο προσφέρει σε φοιτητές στέγη, φαγητό και αρκετές παροχές με μόλις 200 ευρώ το μήνα.

Συγκεκριμένα, η διαμονή των φοιτητών πραγματοποιείται σε δίκλινα δωμάτια, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και περιλαμβάνει : καθημερινή σίτιση (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) ,δωρεάν internet, αναγνωστήριο, βιβλιοθήκη με πλούσια θεματολογία, 24ωρη φύλαξη χώρου.

Η συμβολική συμμετοχή των οικοτρόφων προς το Ίδρυμα μετά απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος μειώθηκε και ανέρχεται στα 200 ευρώ μηνιαίως για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Αιτήσεις υποβάλλονται στη Κρητική Εστία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Έντυπα των αιτήσεων μπορείτε να προμηθευτείτε από τη γραμματεία ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.kritikiestia.gr (Εστία –> Οικότροφοι –> Αιτήσεις – Κανονισμοί).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αιτήσεις, καθ\’ όλη τη διάρκεια που θα είναι κλειστή η Γραμματεία, λόγω θερινών διακοπών, τις οποίες μπορούν να αποστείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση : Στράβωνος 12, Παγκράτι – Τ.Κ. 116-34, με fax 210-7239149, με mail στο [email protected], ενώ από τις 2/9/2013 θα μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά και στη Γραμματεία του Ιδρύματος, στα τηλέφωνα 210-7213321 και 210-7229771.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook