Σαν… πρόβα πρωταθλήματος αντιμετώπισε ο Α.Ο. Χανιά το φιλικό παιχνίδι που έδωσε στους Αγίους Αποστόλους με την θυγατρική ομάδα του τον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της προτεοιμασίας για το φινάλε της Football League 2 και την αναμέτρηση της Κυριακής (8/5) με τον Παναιγιάλειο στο Ε.Σ. Χανίων. Πέρα από αυτό στο φιλικό οι «μπλε» είχαν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» και δυο ποδοσφαιριστές.

 

Ο ένας ήταν ο Αλέξης Τσενακάλ, που αγωνίζεται στην Παλαιόχωρα και είχε κατακτήσει πέρσι το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΧ με τον Πανακρωτηριακό έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε Κορωνίδα και Μινώταυρο, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ και συμμετέχει το τελευταίο διάστημα σε προπονήσεις και φιλικά του ΑΟΧ. Ο άλλος ήταν ο επιθετικός Γιώργος Δαμανάκης, που άνηκε φέτος στον Πανακρωτηριακό και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Νεροκούρου παίζοντας εν συνεχεία στους «μικρούς» του ΟΦΗ και στην Σπάθα.

Ο Γιώργος Προμπονάς ξεκίνησε το νεαρό, πρώην παίκτη του ΑΟΔΑ, Χωραφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Παπακαστρήσιο και Κουλάκη στα άκρα της άμυνας, Ραπτάκης και Μποτονάκης αποτέλεσαν το δίδυμο στο κέντρο αυτής, αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Βουρβαχάκης και Αντωνόπουλος με τον Περράκη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, ενώ στα άκρα της επίθεσης έπαιξαν Τσάτσος και Πλουσής με τον Γωνιωτάκη μοναδικό προωθημένο.

Ο ΑΟΧ πήρε την φιλική νίκη με 8-2 με τους Περράκη, Γωνιωτάκη, Τσάτσο να σκοράρουν από 2 φορές και τους Πλουσή και Δρακάκη από μία. Για τον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ σκόραρε δυο φορές ο Μανόλης Παπαδάκης που αγωνίζεται ως δανεικός από τους \”μπλε\”.

Πριν την αναμέτρηση έκαναν ατομική προπόνηση με τον  Γιώργο Μουντάκη οι τερματοφύλακες Καλογεράκης και Συροκάκης.

Στο φιλικό δεν έπαιξαν οι τραυματίες Τεπετός, Τσιτλακίδης και Σεληνιωτάκης αλλά και ο ασθενής Ιασωνίδης. Ακόμα για διάφορους λόγους απουσίαζαν και οι Τσεσμελής, Ταταράκης.

Η προπόνηση της Τετάρτης (4/5) θα γίνει κανονικά στο βοηθητικό της Μ. Ελιάς, αφού έγιναν οι κατάλληλες τροποποιήσεις και… κουρεύτηκε το χορτάρι.

 

ΑΟ Χανιά (Γιώργος Προμπονάς): Χωραφάκης, Παπακαστρήσιος, Κουλάκης, Ραπτάκης, Μποτονάκης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Τσάτσος, Πλουσής, Γωνιωτάκης.

Έπαιξαν ακόμα οι: Τσενακάλ (υπό δοκιμή), Δαμανάκης (υπό δοκιμή), Δρακάκης , Βασσαδάκης και Μποχώνης.

 

ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Μαρκαντωνάκης, Μπελώνης, Παπούλιας, Νταμαδάκης, Λέντι, Δ. Γερούλης, Σεργάκης, Λουπασάκης, Καστρινάκης, Παπαδάκης, Βουράκης.

Έπαιξαν ακόμα οι: Νταγκουνάκης, Κομνηνός, Μπαλωμενάκης, Αγγελάκης, Τυπάδης.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook