Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο περιοδικό «HELLO!» για τη σχέση της με την τηλεόραση, ενώ παραδέχεται ότι είναι πολύ ερωτευμένη.

Ακολουθεί παρακάτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

– Σας λείπει ένας μεγάλος έρωτας;

«Δεν έχω στερηθεί τους μεγάλους έρωτες. Αυτό το νιώθεις όταν είσαι σε μια ενδιάμεση φάση. Προσωπικά βιώνω ωραία, έντονα συναισθήματα και δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι τέτοιο».

– Φοβάστε όταν ερωτεύεστε;

«Φυσικά! Αυτή είναι και η μεγαλύτερη καταστροφή μου. Ο πραγματικός έρωτας σε απογυμνώνει και σε κάνει ευάλωτο μπροστά σε έναν άλλο άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή μπορεί να φαντάζει στο μυαλό σου ισοπεδωτικός. Και δεν υπάρχει πιο τρομακτικό πράγμα από το να ξέρεις ότι ο άλλος μπορεί να γίνει ισοπεδωτικός για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή όταν εσύ αισθάνεσαι πολύ έντονα πράγματα για εκείνον. Για μένα αυτός είναι ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες!»

– Στο παρελθόν η δημοσιότητα έβλαψε ή διέλυσε ερωτικές σχέσεις σας;

«Σίγουρα η δημοσιότητα έχει αποτελέσει παράγοντα στο να διακοπεί μια σχέση μου και έχει απαγορέψει στο να εξελιχθεί μια γνωριμία μου σε κάτι παραπάνω».

– Σας στοίχισε αυτό;

«Πάρα πολύ. Και αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξα 100% και ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω τα προσωπικά μου όσον αφορά την προβολή τους από τα media για να προστατεύω εμένα και τους γύρω μου».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook