Η 29χρονη Μαχτάμπ Σαβότζι από το Ιράν είχε φτάσει στο Μιλάνο για να σπουδάσει Καλές Τέχνες στην περίφημη Ακαδημία της Μπρέρα. Ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος, όμως, δεν έμελλε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, καθώς το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα.
Οι δύο συγκάτοικοί της, με τους οποίους μοιραζόταν εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ένα διαμέρισμα, αφού της προκάλεσαν ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, στη συνέχει τοποθέτησαν το άψυχο κορμί της σε βαλίτσα και το… ταξίδεψαν μέχρι τη Βενετία όπου το πέταξαν στη λιμνοθάλασσα του Λίντο.
Η 30χρονη Γκαγκαντίπ Κάουρ και ο 28χρονος Ρατζεσουάρ Σίνγκχ, σύμφωνα με δημοσιεύματα επιχείρησαν αρχικά να απαλλαγούν από τη σορό της άτυχης 29χρονης παίρνοντας το τρένο για την περιοχή του Κόμο, όταν έφτασαν, όμως, στην ξακουστή λίμνη της περιοχής δε μπορούσαν να πετάξουν τη βαλίτσα στο νερό εξαιτίας της πολυκοσμίας.
Έτσι, επιβιβάστηκαν και πάλι στο τρένο, επέστρεψαν στο Μιλάνο και από εκεί πήραν το επόμενο με προορισμό αυτή τη φορά στη Βενετία. Αφού έφτασαν στον προορισμό επιβιβάστηκαν σε ένα βαπορέτο για το νησί του Λίντο όπου κατάφεραν να πετάξουν τη βαλίτσα στη λιμνοθάλασσα.
Τις ύποπτες κινήσεις των δύο με τη βαλίτσα, κατέγραψε κλειστό κύκλωμα των σιδηροδρομικών σταθμών, ενώ ένας οδηγός ταξί κατέθεσε στις ιταλικές αρχές ότι το ζευγάρι τον κάλεσε να τους μεταφέρει από τη Βενετία στο Μιλάνο, ξοδεύοντας, μάλιστα, 500 ευρώ για την κούρσα.
Η άτυχη γυναίκα την ημέρα της δολοφονίας της, επρόκειτο να μετακομίσει σε διαμέρισμα φίλης της, καθώς όπως της είχε πει δεν τα πήγαινε καλά με τους συγκατοίκους, ενώ λέγεται πως είχε απορρίψει την ερωτική προσέγγιση του συγκατοίκου της.
Το ζευγάρι υποστήριξε ότι βρήκαν τη νεαρή νεκρή στο διαμέρισμα έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και πανικόβλητοι την τοποθέτησαν στη βαλίτσα και την πέταξαν, παρόλα αυτά οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν την ιταλική αστυνομία και πλέον οι Κάουρ και Σίνγκχ κατηγορούνται για φόνο της 29χρονης φοιτήτριας.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook