Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε ο Α.Ο. Κεραμειά, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ακρίτα, ευχαριστώντας πάντως τη διοίκηση της αποκορωνιώτικης ομάδας για τη φιλοξενία.
Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά φέτος σε αγώνα της ομάδας μας γίναμε θεατές ακόμη μίας \”διατεταγμένης αποστολής\”. Σε αυτό και μόνο το χαρακτηρισμό θα μείνουμε ως Δ.Σ. και δεν θα σχολιάσουμε -όπως έχουμε αποφασίσει εξάλλου από την αρχή της χρονιάς- τις αποφάσεις της διαιτησίας στον αγώνα μας με τον Ακρίτα, στον οποίο και ηττηθήκαμε με 1-0.

Ωστόσο, οι προσπάθειες που έχουμε καταβάλλει φέτος, το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, δε μπορούν να ακυρώνονται από κάποιους που θέλουν τον Α.Ο. Κεραμειά… ΧΑΜΗΛΑ.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο… να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Δεν έχουμε και δεν θέλουμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση με όσα ενδεχομένως -και το τονίζουμε αυτό- συμβαίνουν εκτός γηπέδων.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, γιατί κινδυνεύουμε να πρέπει να αποδεικνύουμε καθημερινά πως δεν είμαστε \”ελέφαντες\”.

Πάντως, ο Α.Ο. Κεραμειά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει το \”κόκκινο πανί\” για κάποιους, επειδή έτσι το θέλουν, ούτε θα μπει σε λογικές άλλων εποχών.

Απαντάμε με το τρίπτυχο που είναι και σύνθημά μας… \”Με όραμα για τον τόπο, τη νεολαία και το ποδόσφαιρο\”.


Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας του Ακρίτα για τη φιλοξενία στο γήπεδό της στο μεταξύ μας αγώνα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook