Oύτε η αυστηρή προειδοποίηση του σεφ δεν ήταν αρκετή για τους δύο Βρετανούς που ήθελαν ντε και καλά να παραγγείλουν το «έξτρα καυτερό» μπέργκερ για το οποίο φημίζεται το εστιατόριο «Burger Off in Hove» στην Αγγλία. Τελικά, μια μπουκιά ήταν αρκετοί για να τους στείλει και τους δυο στο νοσκομείο! 
Οι δύο άντρες, και οι δυο δημοσιογράφοι στην αγγλική εφημερίδα «The Argus» παρήγγειλαν το «Hot Chilli Burger» του καταστήματος αφού είχαν διαβάσει πολλά γι\’ αυτό. «Ο ένας έφαγε μια μπουκιά και ελάχιστα λεπτά μετά τον έπιασε φοβερός στομαχόπονος που όλο και δυνάμωνε. Μετά, μούδιασαν τα χέρια του, τα πόδια του έτρεμαν και τα μάτια του γύριζαν» έγραψε η ίδια η εφημερίδα για την οποία εργάζονται οι άντρες. Όσο για τον άλλο, τα συμπτώματα από τη μία και μοναδική μπουκιά εμφανίστηκαν δυο ώρες αργότερα: «Πονούσα τόσο που νόμιζα πως πεθαίνω» είπε αργότερα ο ίδιος. 
Τελικά, μετά την περιπέτειά τους, και οι δυο συμβουλεύουν τους τολμηρούς: «Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το μπέργκερ απλώς και μόνο για να το τολμήσετε, απλώς, μην το κάνετε»!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook