Με κεντρικό σύνθημα \”ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ\” ξεκινά μια ακόμα εκστρατεία πρόληψης των Τροχαίων ατυχημάτων στο νησί.
\”Ειναι μια βαθιά πολιτική ενέργεια\” δήλωσε ο Βουλευτής Ηρακλειου της ΝΔ Λευτερης Αυγενάκης που συμπλήρωσε ότι \”αυτό δεν αρκεί αν δεν υπάρξουν και οι κατάλληλες υποδομές\”,κάτι που άλλωστε συζητήθηκε και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ηράκλειο.
Πλήθος φορέων αλλά και απλοί πολίτες θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του ΘΑΛΑΣΣΑ Club το προσεχές Σαββατοκύριακο.
\”Η Κρήτη πρέπει πια να πάψει να θρηνεί θύματα στην άσφαλτο,και αδικοχαμένους συνανθρώπους μας,όπως καταγράφεται τα τελευταία χρόνια, τόνισαν στο flashnews.gr όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος στην πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης.
Άλλωστε δεν ειναι τυχαίο ότι στα τοπικά μέσα η πρώτη στατιστικά είδηση στα ποσοτικά χαρακτηριστικά του κάθε έτους (πως φορές) είναι τα τροχαία ατυχήματα.
Η έλλειψη παιδείας και οδηγικής συνείδησης επιδρά επίσης αρνητικά τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΥ ΠΡΟΤΑ και παραγωγός εκπομπών για την οδική ασφάλεια Γιάννης Λιονάκης , κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook