Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του απέναντι στον Εθνικό Σερρών ο Πλατανιάς, αλλά πήρε το ζητούμενου, που ήταν οι τρεις βαθμοί, που τον φέρνουν σε θέση οδηγού στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος, που άλλαξε τα 10/11 της αρχικής σύνθεσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό ίσως δεν περίμενε ότι θα \”αναγκαζόταν\” να χρησιμοποιήσει ως αλλαγή κάποιους βασικούς, όπως οι Τσουράκης, Μενδρινός, αλλά από την άλλη υπήρχαν και κάποια κέρδη για τη Χανιώτικη ομάδα από το ματς αυτό.
Ο Εμιλιάνο Σέχου στα 16 του έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα του Πλατανιά σε ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ντεμπούτο σε επίσημο ματς έκανε και ο 22χρονος γκολκίπερ Αντώνης Κοκκαλάς, που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο επενέβη θετικά σε πολλές επικίνδυνες φάσεις των φιλοξενούμενων, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Ιδιαίτερα δραστήριος στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα ήταν ο Γουόλτερ Φιγκέιρα, ο οποίος \”σέρβιρε\” το πρώτο γκολ και είχε και δοκάρι ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε το τρίτο γκολ. 
Στα θετικά για τον Πλατανιά και το πρώτο γκολ του Λούκα Μιλούνοβιτς, στην πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα. Από τον Σέρβο περιμένουν πολλά στη συνέχεια οι \”ερυθρόλευκοι\”.
Πέρα από τους τέσσερις που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα, \”παρών\” δήλωσε και ο Θωμάς Ναζλίδης με το πρώτο του γκολ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δίνοντας παράλληλα και την ευκαιρία στον Ζαραδούκα στο φινάλε της αναμέτρησης να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook