​Όλα ξεκίνησαν όταν οι παραγωγοί της αμερικανικής σειρά τρόμου «American Horror Story» αποφάσισαν να έχουν κλόουν ως κεντρικό θέμα στα τρέιλερ του νέου κύκλου.

Όπως καταλαβαίνετε οι πρωταγωνιστές δεν ήταν οι κλασικοί κλόουν που διασκεδάζουν τα παιδιά αλλά τρομακτικοί κλόουν, βγαλμένοι από κάποια ταινία θρίλερ.

\"klooun1.jpg\"
Αυτό αποτέλεσε και έμπνευση για ένα ζευγάρι, στο Γουάσκο της Καλιφόρνια και ξεκίνησε ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ φωτογραφίας, κατά το οποίο ο σύζυγος ντυνόταν με στολή κλόουν και φωτογραφιζόταν σε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως το βράδυ.

\"klooun4.jpg\"
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έκαναν θραύση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και μια νέα τρομακτική μόδα ξεκίνησε… Έτσι, διάφοροι πολίτες, ξεχύθηκαν στους δρόμους, ντυμένοι κλόουν, κουβαλώντας μαχαίρια και όπλα και σπέρνουν τον πανικό… Δεν είναι άλλωστε και το πιο συνηθισμένο θέαμα- ο κλόουν \”δολοφόνος\”.

\"klooun6.jpg\"

Οι τοπικές Αρχές όμως δηλώνουν ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση καθώς καθημερινά αυξάνονται τα τηλέφωνα από τρομαγμένους πολίτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι φοβούνται και να… κυκλοφορήσουν στους δρόμους μόνοι τους!

\"klooun8.jpg\"
Για αυτό, η αστυνομία δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ότι θα προχωρήσει σε συλλήψεις επ\’ αυτού, παρ\’ ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον να ντυθεί κλόουν. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά για επιθέσεις από αυτούς τους κλόουν, εκτός από ένα περιστατικό που ένας 14χρονος είχε ντυθεί κλόουν και τρόμαζε διερχόμενα παιδιά. Ο νεαρός οδηγήθηκε σε κελί φυλακής ανηλίκων.

\"kloun3.jpg\"
Παράλληλα, οι «ηθικοί αυτουργοί» αυτού του πανικού, δηλώνουν πως δεν ήθελαν να δημιουργήσουν τέτοιου είδους περιστατικά και καταδικάζουν οποιαδήποτε βίαιη πράξη των συγκεκριμένων κλόουν.

\"klooun2.jpg\"

sta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook