Οριστική είναι η απόφαση για αναβολή της επίσκεψης του Γιάνη Βαρουφάκη στο Ηράκλειο λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που καθιστούν την παρουσία του στην Αθήνα επιτακτική και αναγκαία. 

Ήδη από το βράδυ της Τρίτης  διέρρευσε από το γραφείο του Υπ Οικονομικών η ματαίωση της παρουσίας του Υπουργού στην εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015, στις 8 το βράδυ, που περιελάμβανε ομιλία και συζήτηση με τους πολίτες στην πλατεία του Αγίου Τίτου. 

Άγνωστο παραμένει αν τελικά αυτή η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες καθώς οι πολιτικές εξελίξεις στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων παραμένουν στο “κόκκινο”. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:

Οι κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης και οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, απαιτούν την παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στην Αθήνα και ανατρέπουν το σχεδιασμό της επίσκεψης του. Για το λόγο αυτό ματαιώνεται η προγραμματισμένη του επίσκεψη στο Ηράκλειο, η συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς καθώς και η εκδήλωση της Πέμπτης 11/06/2015 στην Πλατεία Αγίου Τίτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook