Η… Οδύσσεια του Κύδωνα για την Κω και τον τελευταίο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον τοπικό Ιπποκράτη ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (22/04) από τη Σούδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας θα αναχωρήσει με νέο πλοίο για την Κω, στην οποία αναμένεται να φτάσει την Κυριακή το πρωί.

Η ομάδα του Κώστα Σδράκα θέλει μόνο νίκη και παράλληλα την ίδια ώρα στη Λαμία ο τοπικός Έσπερος να ηττηθεί από τον Ηλυσιακό για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει τον δρόμο της… επιστροφής στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Η ανακοίνωση του Κύδωνα για την αποστολή:

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (22/4) η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Ιπποκράτη Κω. Η ομάδα των Χανίων αναζητά νίκη και παράλληλα, νίκη του Ηλυσιακού στην Λαμία για να πανηγυρίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η προετοιμασία του Κύδωνα Χανίων ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Κώστας Σδράκας πήρε στην αποστολή 10 παίκτες: Υφαντόπουλος, Αλεξίου, Χοχλάκης, Ζανιδάκης, Γκιούλης, Τσαρουχάς, Λιονάκης, Κολαρετάκης, Αδοντάκης, Τσαμπάς.

Η αποστολή αναχώρησε την Παρασκευή (22/4) το βράδυ ακτοπλοϊκώς για Αθήνα. Εν συνεχεία, το Σάββατο (23/4) το απόγευμα θα πάρει νέο καράβι για Κω. Στην Κω, η αποστολή θα φτάσει την Κυριακή (24/4) το πρωί και αφού καταλύσει σε ξενοδοχείο, το μεσημέρι θα πάει στο γήπεδο για τον αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook