Κρητική βραδιά αλληλεγγύης διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 ο Σύλλογος «η Κρήτη δίνει Ζωή» με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και του Δήμου Ιεράπετρας. 

Με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της εκστρατείας του Συλλόγου «Δώσε φτερά στα παιδιά» που βοηθά οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη, τα συγκροτήματα του Αχιλλέα Δραμουντάνη και των αδελφών Στρατάκη συμμετέχουν σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ιεράπετρα από την Λευκορωσία και την Κρήτη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 20:30 στην πλατεία Τζαμί στην πόλη της Ιεράπετρας.

Κατά την επίσκεψή τους στον Δήμο Ιεράπετρας την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 η πρόεδρος, κα. Ολυμπία Θεοδόλη, μέλη και παιδιά του συλλόγου «η Κρήτη δίνει Ζωή» ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και την πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, για τις φετινές δράσεις του Συλλόγου, αλλά και για την εν λόγω εκδήλωση.

Με χαρά αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες του συλλόγου, στην φιλοξενία των παιδιών που γίνεται για πολλοστή χρονιά φέτος, αλλά και στην πραγματοποίηση της Κρητικής βραδιάς  Αλληλεγγύης για πρώτη φορά συγκεντρώνοντας παράλληλα τρόφιμα για την ενίσχυση κοινωνικών δομών και ευπαθών ομάδων  στον Δήμο Ιεράπετρας.

Τη στήριξή τους στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου εξέφρασαν ο Δήμαρχος και η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, αφού συνεχάρησαν την πρόεδρο αλλά και τα μέλη του Συλλόγου για τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες και τις σπουδαίες δράσεις τους. 

Όπως τόνισαν ο Δήμος Ιεράπετρας στέκεται αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων σπουδαίων πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Απόλυτα ενωμένοι μπροστά στο σκοπό της Αλληλεγγύης μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό, στηρίζοντας τα παιδιά και τον συνάνθρωπο. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 20:30 στην πλατεία Τζαμί και η είσοδος είναι ελεύθερη. Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Αχιλλέας Δραμουντάνης , Μανώλης Αλεγκάκης, Χάρης Ζαχαριουδάκης, Χρύσανθος Μακράκης, Γιώργος Ανατολιωτάκης, Γιάννης Τρευλάκης, Γιάννης Στεφανάκης, Μιχάλης Στεφανάκης, Αντώνης Στεφανάκης, Νίκος Μαριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook