Με τεράστια αγωνία παρακολουθεί η μητέρα του μικρού Μπεν τις έρευνες στην Κω για την ανεύρεση των οστών του γιου της, 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του. Χθες, οι έρευνες των βρετανών αστυνομικών εστιάστηκαν και σε ένα δεύτερο σημείο, στο οποίο εικάζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας («ύποπτος» για τον θάνατο -από ατύχημα- του μικρού Μπεν) έριχνε μπάζα.

«Ήθελα να ουρλιάξω, όταν έμαθα ότι ο άνθρωπος που κατά ένα σενάριο σκότωσε τον Μπεν με τον εκσκαφέα του, μετέφερε μπάζα σε άλλο χώρο από αυτόν που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του αγοριού», δηλώνει η Κέρι Νίνταμ στη Mirror.

Αναφερόμενη στις έρευνες των αστυνομικών στο δεύτερο σημείο, που απέχει ένα χλμ. από την αγροικία όπου παραθέριζαν το 1991, η μητέρα του Μπεν λέει:

Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει. Πίστευα ότι είναι αδύνατο να πονέσει κανείς περισσότερο αλλά κάθε ημέρα γίνεται όλο και πιο επίπονο αυτό το πράγμα.

Η ίδια δηλώνει πεπεισμένη ότι η σορός του γιου της μεταφέρθηκε από το σημείο, όπου πέθανε, και τονίζει:

Νομίζω ότι η αστυνομία είναι σωστή. Υπήρξε κάποιο ατύχημα, το σώμα του μεταφέρθηκε και ίσως κρύφτηκε κάπου αλλού. 

«Δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο ο Μπάρκας. Είχε ήδη έναν χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι» υποστηρίζει η μητέρα του Μπεν, προσθέτοντας πως αυτά τα μπάζα μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της πριν από 25χρόνια στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες των βρετανών αστυνομικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για 12η ημέρα και στα δύο σημεία ενδιαφέροντος στο νησί της Κω. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο πολύ σημαντικό στοιχείο, που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook