Μία σταρ παλαιάς κοπής, μία γυναίκα-πειρασμός, μία ηθοποιός που γνωρίζει πολύ καλά ότι η ζωή δεν είναι πρόβα και ο έρωτας χρειάζεται κατινιά. Σε μία συνέντευξη ανατρεπτική στο περιοδικό Down Town η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το βάψιμο, την ηλικία αλλά και τον έρωτα.

«Σιχαίνομαι το πάστωμα. Βαριέμαι να μακιγιάρομαι και βάζω πολύ βασικά πράγματα. Είναι για να σου αρέσει το παστό; Πάντως, η μέση Ελληνίδα είναι βελτιωμένη σε σχέση με παλιότερα» λέει η Σμαράγδα Καρύδη.
 
\"\"

Η ηθοποιός αποκαλύπτει και το πώς τα πάει με την ηλικία της: «Όπως τα πάει όλος ο κόσμος. Μπορεί και λίγο καλύτερα ή χειρότερα, ανάλογα τη μέρα. Αν ξυπνάω το πρωί και μου αρέσω είμαι μια χαρά. Αν όχι, δεν είμαι. Δεν μου αρέσει να μεγαλώνω, δεν μου αρέσει που θα γεράσω, δεν μου αρέσει που θα πεθάνω, δεν μου αρέσει όλο αυτό. Από κει και πέρα είναι θέμα αισθητικής το πώς θα το αντιμετωπίσεις.

 Δεν θεωρώ ότι αντιμετωπίζεται με το να πρήξεις τα χείλη σου, να τσιτωθείς και να παραμορφωθείς. Μόνο αν μπορείς να κάνεις μίας αισθητική επέμβαση διακριτικά, χωρίς να βγάζει μάτι, συμφωνώ. Αλλά, αγάπη, δεν γίνεται στα 40 σου να θες να φαίνεσαι 20. Είναι άρρωστο. Έτσι είναι τα πράγματα. Και μετά πεθαίνουμε».

\"\"

Όσο για το πως βιώνει τα προσωπικά της η Σμαράγδα Καρύδη είναι ξεκάθαρη: «Μου αρέσει να είμαι υπερβολική, μελοδραματική στα ερωτικά μου. Μίνιμαλ προσπαθώ να είμαι στις συμβουλές που δίνω στους άλλους, να κατευνάζω τα πνεύματα και τις εξάρσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook