Ένα παιδί που βρίσκεται από νεαρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Κισσαμικού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, ο Γιάννης Λουβιτάκης, έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε εθνική διοργάνωση.

Ο 17χρονος Κισσαμίτης ποδοσφαιριστής δήλωσε πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που το δόθηκε. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν μία ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας. Από τη μεριά μου είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή σε επαγγελματικό παιχνίδι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους και εύχομαι ό,τι καλύτερο με υγεία σε όλες τις ομάδες».

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης για τον Λεβαδειακό σχόλιασε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Κισσαμικός, όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εμείς παίξαμε για να κερδίσουμε, όμως ήρθε το ισόπαλο αποτέλεσμα που μας… έκανε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, να είμαστε έτοιμοι, να ξεπεράσουμε την κούραση και να τελειώσει καλά για εμάς και το 2016».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook