Οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών ξεκίνησαν στον Α.Ο. Χανιά την Δευτέρα το απόγευμα (1/8). Αρκετά ταλέντα του νομού βρέθηκαν στην Μοναχή Ελιά για να «τσεκαριστούν» από τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του σε αυτήν την προσπάθεια, Τάκη Διακάκη και Κώστα Βερναδάκη.

Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν προσεκτικά τον προπονητή του ΑΟΧ να τους μιλάει πριν αρχίσει το κομμάτι της προπόνησης και στην ομιλία αναφέρθηκε ότι είναι αδύνατο βέβαια για την ομάδα να τους ξεχωρίσει και να τους πάρει όλους αλλά θα αποκτηθούν κάποιοι, ενώ και άλλοι που ενδεχομένως αφήσουν καλές εντυπώσεις θα παρακολουθείτε η πορεία τους.

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα λογικά, ενώ την Τρίτη (2/8) το ραντεβού είναι για τις 17.30. Την Τετάρτη (3/8) θα γίνει η επίσημη «πρώτη» του ΑΟΧ για τη νέα περίοδο στις 19.00.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στις δοκιμές διακρίναμε τον Ζαχαρία Κομπογεννητάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά, τον Γιώργο Δαμανάκη, που δοκιμαζόταν και προς το τέλος της σεζόν στον ΑΟΧ και επί Γιώργου Προμπονά, τον Σήφη Σηφακάκη του Ακρίτα, τον Γιάννη Καλπάκη από την Ασπίδα, που αγωνιζόταν ένα εξάμηνο στον Ακρίτα, τον αρχηγό της ομάδας Παίδων του ΑΟΧ, Ανδρεά Νικολακάκη, τον Γιώργο Στυλιανάκη της Ιωνίας, τον Γιάννη Μπουρμπάκη των Κεραμειών, τον Αποστόλη Μιχαήλ του Πανακρωτηριακού, τον Παναγιώτη Γερούλη του ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ, τον Μανόλη Παπαδάκη, που ανήκει στον ΑΟΧ αλλά έπαιζε δανεικός στον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ, τον Ηλία Ξεκουκουλωτάκη, που είναι χωρίς ομάδα μετά τα «ναυάγια» με Μινώταυρο και Κισαμικό, τον Μανόλη Χρυσό του Παγχανιακού, τον Κώστα Κουράκη του Άρη Σούδας, τον Μάνο Σαριδάκη του Τιτάν και πολλούς άλλους ακόμα από ομάδες της Περιφέρειας Χανίων.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook