Υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 έχουν το επόμενο διάστημα οι παίκτες του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού Μανώλης Σάλιακας και Αρντίτ Τόλι.

Ο Σάλιακας μάλιστα θα απουσιάσει από το εντός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό, αφού μία ημέρα μετά είναι προγραμματισμένο το ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία στην Τούμπα. Όσον αφορά τον Τόλι αναμένεται να έχει επιστρέψει, αφού η Αλβανία παίζει την Παρασκευή (10/11) με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Ο σκόρερ της ομάδας μας στο παιχνίδι με την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε (Εργοτέλης) Μανώλης Σάλιακας κλήθηκε ξανά στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, για το σπουδαίο παιχνίδι με την Κροατία.

Η αναμέτρηση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, του οποίου βασικό στέλεχος είναι ο Σάλιακας, είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελπίδων έχει 12 βαθμούς σε 4 ματς, με το απόλυτο νικών, οδηγώντας την κούρσα στον 1ο όμιλο, αλλά και η Κροατία αναμένεται την Τετάρτη (08/11) να κάνει 4 τις νίκες της απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο, οπότε πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Τη Δευτέρα (06/11) αναχωρεί από τα Χανιά για να μεταβεί στη χώρα καταγωγής του ο Αρντίτ Τόλι, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Κ21 της Αλβανίας, για το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (10/11) και θα διεξαχθεί στο “Σελμάν Στερμάσι” στα Τίρανα.

Η Αλβανία σε 4 ματς έχει 5 βαθμούς, ενώ η Βόρεια Ιρλανδία είναι επικεφαλής του ομίλου με 9 βαθμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook