Στις 24 και 25 Ιανουαρίου

Μετά από σειρά παραστάσεων στην Κίσσαμο, το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα «Πρόβα 4ώρου» που τελεί υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου, παρουσιάζει στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, σε θεατρική διασκευή το έργο του Αρκά  «Η ζωή μετά». Πρόκειται για την 8η θεατρική παραγωγή της ομάδας που ξεκίνησε τις προσπάθειές της το 2010.

Λίγα λόγια για το έργο

 “Η ζωή μετά” θέτει χιουμοριστικά τα υπαρξιακά ερωτήματα του ανθρώπου, για τη θνητότητά του και τη μεταθανάτια ζωή, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον «άλλο κόσμο» με τις αγκυλώσεις και τη γραφειοκρατία του δικού μας και φυσικά με το γνωστό και ανατρεπτικό χιούμορ του Αρκά.

Οι συντελεστές

Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται οι: Ίριδα Βεστάκη, Στάθης Παλιάμπελος, Χάρης Κοκολάκης, Κωστής Κυριτσάκης, Γιώργος Γεωργιλάκης, Ελένη Τσουρή,  Σπύρος Παππάς, Ινώ Γεωργακάκη, Αργυρώ Χαραλαμπάκη, Μαρία Κακαβελάκη, Χρυσηίδα Πευκιανάκη και η μικρή Εμμανουέλλα Φραγκιουδάκη.  Το μακιγιάζ είναι της Μαρίας Μουντάκη, τα σκηνικά και η εικαστική επιμέλεια της αφίσας είναι του Θοδωρή Παρασκάκη, ενώ η επιμέλεια των φώτων είναι του Νίκου Μιχελιδάκη.

Μέρες και ώρες παραστάσεων

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Βενιζέλειο Ωδείο στα Χανιά, ώρα 9:15 το βράδυ, στις 24/1 και 25/1 2018. Διάρκεια παράστασης 1:20’

Τιμή εισιτηρίου 8€ και 5€ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και οπτικό υλικό: 
https://www.facebook.com/events/161596627897503/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook