Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό στο Μάλεμε ανάμεσα στον Πλατανιά και την Χερσόνησο (0-0). Οι φιλοξενούμενοι αποτέλεσαν… σκληρό καρύδι για την χανιώτικη ομάδα και κατάφεραν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα έστω και σε φιλική αναμέτρηση.

Το παιχνίδι πάντως δεν ήταν τόσο κακό ποιοτικά όσο δείχνει το «λευκό» αποτέλεσμα, αφού υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως από τους γηπεδούχους, για κάποιο γκολ. Βέβαια και η ηρακλειώτικη ομάδα «άγγιξε» το γκολ με το δοκάρι του Τεπετού στο 49’.

Το συγκρότημα του Άγγελου Βαρδάκη παρουσιάστηκε αρκετά δυνατό και με μπόλικο πάθος μπόρεσε να περιορίσει τους κινδύνους προς την εστία του Μουντράκη.

Στην αναμέτρηση υπήρξε και η επιστροφή του Ευγένιου Κίτσα στο Μάλεμε, που λόγω της κόντρας που άνοιξε με τον Μπινιχάκη και στη συνέχεια με τον Παληγεώργο δεν συνοδεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού αποδοκιμάστηκε και μάλιστα άνοιξε διάλογο με την κερκίδα ανταλλάσσοντας… γαλλικά.

Το φιλμ του αγώνα

5’ Σέντρα του Μιρτσέτα, προβολή του Μαραγκουδάκη, αόυτ.

15’ Σουτ του Τσοντάκη άουτ.

26’ Εκτέλεση φάουλ του Μιρτσέτα άουτ.

28’ Σέντρα του Τσοντάκη, κεφαλιά του Μιρτσέτα θα έχει την ίδια κατάληξη με τις προηγούμενες τρεις φάσεις.

48’ Καλό σουτ του Μιρτσέτα θα αποκρούσει ο Μουντράκης.

49’ Ιδανική εκτέλεση φάουλ του Τεπετού, ο Λαζαρίδης με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού θα αποτρέψει το γκολ.

52’ Γύρισμα του Μαρτσάκη στον Μαραγκουδάκη, που πλασάρει παράλληλα από την εστία.

55’ Φάουλ του Μαραγκουδάκη, κεφαλιά του Παπαζούδη στην αγκαλιά του Μουντράκη.

61’ Μακρινό σουτ του Παπαζούδη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Χερσονήσου.

65’ Σουτ του Γκονζάλες καταλήγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

69’ Σέντρα του Σωμαράκη, κεφαλιά του Γουργιώτη άουτ.

80’ Ο Μουντράκης θα αποκρούσει το σουτ του Μιρτσέτα.

Διαιτητής ήταν ο Κατσαρός, που ώθησε σε υποχρεωτική αντικατάσταση, λόγω νεύρων, τους Μαραγκουδάκη, Κίτσα, Παπαζούδη και Πατελή.

 

Πλατανιάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Λαζαρίδης, Στ. Μπινιχάκης, Τσεσμελής (62’ Τσεσμελής), Παληγεώργος, Τζανής (46’ Ραπτάκης), Πότσι (46’ Παπαζούδης, 86’ Περδικάκης), Τσοντάκης (46’ Μαρτσάκης), Πουλάκης (67’ Δράμι), Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (58’ Δρακάκης).

 

Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Μουντράκης, Σωμαράκης, Γ. Αριστεινίδης, Κουτσάκης (71’ λ.τ Βασιλείου), Πατελής (86’ Π. Αριστεινίδης), Ανωγειανάκης, Βλάχος, Καπετανάκης (74’ Μαν. Μπινιχάκης), Κίτσας (77’ Μηλάκης), Τεπετός, Δεληθωμαΐδης (53’ Γουργιώτης).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook