Τη νίκη, για να κάνει καλό ποδαρικό στο 2019 και να “ανασάνει” βαθμολογικά, θέλει απέναντι στον Ηρακλή ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Με την ψυχολογία σε καλό επίπεδο μετά το “διπλό” επί του Απόλλωνα Λάρισας η χανιώτικη ομάδα θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του “γηραιού”, που ήρθε με νέα πρόσωπα στα Χανιά.

Για πρώτη φορά στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, που θα αντιμετωπίσει τον γιο του Παναγιώτη, βρίσκεται ο Μουμίν, που επίσης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Στη διάθεση του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού βρίσκονται οι Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ζιούλης, Καραγεώργης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Μουμίν, Καντιμά, Σιμόν, Αρναρέλλης, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Μαλόνγκα.

Για τον Μάνουελ Ρόκα οι επιλογές είναι οι εξής: Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Ορφανίδης, Στεργίδης, Βιτλής, Κούσας, Ντούνης, Χασομέρης, Περόνε, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Κωστούλας, Στάμου, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης, Κουτρομάνος, Πτηνόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πανυτσίδης (Κοζάνης), με βοηθούς τους Φαλτάκα (Γρεβενών), Μπαλιάκα (Κοζάνης), 4ο διαιτητή τον Τσέτσιλα (Γρεβενών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Μοιραδωράκη (Πειραιά).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook