Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ και με 10χρονη παρουσία στους «ασπρόμαυρους» ο γυμναστής Νίκος Κουνδουράκης από την Πέμπτη ανήκει στην οικογένεια του Εργοτέλη.

Ο γνωστός γυμναστής θα δουλεύει στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη και πιο συγκεκριμένα θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών των ομάδων Κ20 και Κ17 του Εργοτέλη όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ν. Κουνδουράκη :

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την περεταίρω βελτίωση των υποδομών της και την ενίσχυση των Τμημάτων Εκπαιδευόμενων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή Νίκου Κουνδουράκη. Στόχος είναι να παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές που προωθούνται στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ο Νίκος Κουνδουράκης θα εργαστεί στις ομάδες Κ20 και Κ17 και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ετοιμοπόλεμος ο Ντατόμο

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του Εργοτέλη συνέχισαν την Πέμπτη το απόγευμα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τους Λεάλ και Ολίσε να ακολουθούν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα στις προπονήσεις επέστρεψε ο Κλαούντιο Ντατόμο που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί με προπόνηση που θα γίνει στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook